Yahudi köftesi tarifini okuduktan sonra gerçekten denemek istiyorum. Malzemeler oldukça basit ve evde bulunabilecek türden. Kıymalı tarifler her zaman favorimdir, özellikle de baharatlarla zenginleştirilmiş olanlar. Sizce köfteleri pişirdikten sonra et suyu ile daha da nemli hale getirmek mi yoksa direkt olarak servis etmek mi daha iyi olur? Ayrıca, eklediğiniz sebzelerle farklı tatlar elde etmek de ilginç bir fikir gibi görünüyor. Bu tarif ile birlikte sevdiklerimle güzel bir akşam yemeği hazırlamak harika olacak!
Yahudi köftesi tarifini okuduktan sonra gerçekten denemek istiyorum. Malzemeler oldukça basit ve evde bulunabilecek türden. Kıymalı tarifler her zaman favorimdir, özellikle de baharatlarla zenginleştirilmiş olanlar. Sizce köfteleri pişirdikten sonra et suyu ile daha da nemli hale getirmek mi yoksa direkt olarak servis etmek mi daha iyi olur? Ayrıca, eklediğiniz sebzelerle farklı tatlar elde etmek de ilginç bir fikir gibi görünüyor. Bu tarif ile birlikte sevdiklerimle güzel bir akşam yemeği hazırlamak harika olacak!
Cevap yaz